Prefectul Moisiu nu candidează, indiferent ce decizie va lua PDL

Susţinut în funcţie de PDL Olt, prefectul Leonid Moisiu nu se consideră om politic, fapt ce-l determină să declare că nu va candida la alegerile viitoare.
 
Ieri, în cadrul videoconferinţei, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, le-a cerut prefecţilor din ţară, care doresc să candideze la alegerile locale din iunie, să precizeze acest lucru până pe data de 29 martie. Prefectul de Olt, Leonid Moisiu, susţine că nu va candida, pe motiv că nu se consideră om politic, şi că-şi va vedea de treaba lui de... funcţionar public.

Prefectul apolitic, în sondajul PDL

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui sondaj comandat de PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Olt, alături de membrii de partid - Darius Vâlcov, primarul Slatinei, şi Adi Barbu, directorul SGA Olt - s-a aflat şi apoliticul prefect al judeţului, Leonid Moisiu.

La sfârşitul săptămânii trecute, secretarul general al PDL Olt, Dan Bălăşescu, declara că deocamdată nu se cunosc rezultatele acestui sondaj. Prefectul Moisiu susţine însă că nu va candida, indiferent de locul pe care-l ocupă în rezultatul sondajului şi indiferent de decizia partidului. Acesta susţine că este funcţionar public şi aşa vrea să rămână.

„Mi-am mai exprimat public această opţiune şi îmi menţin poziţia faţă de o posibilă candidatură a mea. Indiferent cum ies în sondajul de opinie, nu candidez, pentru că eu sunt funcţionar public şi îmi văd de treaba mea, de profesia mea”, ne-a declarat prefectul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sobolanii parasesc corabia care se scufunda