Clubul Alro, dat în judecată de fostul vicepreşedinte

Alro Slatina nu mai sperie pe nimeni, jocul prestat de aluminişti fiind mult sub aşteptări, deşi la echipa slătineană au fost aduşi jucători cu nume, care au cochetat cu Liga I. Pe lângă problemele legate de aspectul jocului, reprezentanţii echipei se confruntă şi cu un alt necaz, un fost angajat al CS Aluminiu Alro Slatina acţionând în instanţă clubul.
 
Alro Slatina a pierdut contactul cu primele clasate şi se află la patru puncte în spatele formaţiei Gaz Metan Severin - echipă ce ocupă poziţia a treia în clasament.

Pe lângă problemele legate de îndeplinirea obiectivului, oficialii aluminişti sunt nevoiţi să-şi angajeze un avocat pentru a rezolva conflictul cu Manuel Enăchioaia, un fost angajat al clubului care a dat în judecată Alro. Enăchioaia susţine că a fost dat afară abuziv de la Alro şi i se refuză dreptul la muncă, deşi a avut un contract semnat cu gruparea slătineană.     
  
„Nu vreau să spun mai multe despre acest proces. M-au dat afară fără niciun motiv. Mi s-a spus că sunt tare-n gură, că nu mai sunt bani la echipă. Este o problemă personală, o să vedem cum se va rezolva”, a spus Enăchioaia.

Actualul finanţator al echipei Petrolul Potcoava, Manuel Enăchioaia, a fost vicepreşedintele clubului slătinean în urmă cu doi ani.

Începând din toamna anului 2009 şi până cel puţin la mijlocul lunii februarie 2011, clubul de fotbal aluminist a apărut la Curtea de Apel Craiova într-un proces cu Administraţia Finanţelor Publice Slatina (dosar nr. 3302/104/2009/a1).

Preşedintele executiv de la Alro Slatina, Jane Niţulescu, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere legat de procesul în care este implicat clubul slătinean.

Niciun comentariu: