Tot mai multi slatineni doresc anvelopare blocurilor

Reprezentanţii autorităţilor locale au fost luaţi prin surprindere de numărul mare de solicitanţi pentru termoizolarea blocurilor.
Numărul scărilor de bloc, ale căror locatari au optat pentru programul „Slatina Oraş Verde, oraş curat” este mult mai mare decât se aşteptau autorităţile locale. Până la sfârşitul termenului de depunere a solicitărilor, s-a înregistrat un număr de 320 de scări de bloc, şi reprezintă maximul atins de acest proiect în Slatina, de când a fost implementat. Astfel reprezentanţii autorităţilor locale au fost nevoiţi să întocmească o listă de aşteptare a scărilor doritoare, urmând să fie inspectate timp de o lună.
Pentru a fi admise în cadrul programului „Slatina – oraş verde, oraş curat”, scările de bloc trebuia ca, anterior inspecţiei oamenilor Primăriei, să îşi fi schimbat integral vechea tocărie cu una din termopan şi, de asemenea, să nu aibă datorii la furnizorii de utilităţi. Blocurile care vor fi acceptate vor fi anvelopate integral gratuit de primărie. Până acum pe „lista albă” se află 100 de scări de bloc care urmează a fi termoizolate până la finele acestui an.

Niciun comentariu: