Tentativa de sinucidere la Caracal

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 7 din municipiul Caracal era să se întâmple, zilele trecute, o tragedie. O minoră de 12 ani, elevă în clasa a Vi-a, s-a aruncat de la etajul I al unităţii şcolare în care învăţa. Aceasta se pare că a încercat să-şi pună capăt zilelor, sărind de la fereastra unuia dintre grupurile sanitare de la etajul şcolii. Eleva ar fi recurs la acest gest extrem, după ce ar fi furat de la casiera clasei nu mai puţin de 300 lei. Banii erau destinaţi unei excursii în care urmau să plece, zilele următoare, întreaga clasă.
Surse din rândul elevilor de la Şcoala Nr. 7 Caracal, în clipa în care dirigintele clasei a VI-a i-a cerut fetei să dea banii înapoi, aceasta a încremenit. Intrând în panică, eleva de 12 ani a cerut voie să iasă până afară. Nu a trecut mult până când colegii ei de clasă au aflat că minora s-a dus până la baie şi s-a aruncat pe geam. Impactul cu solul a fost violent, la faţa locului fiind nevoie de intervenţia cadrelor medicale de pe un echipaj al Ambulanţei Olt.
După ce i s-a acordat primul ajutor, eleva a fost preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. A fost nevoie ca minora să rămână internată pe Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, sub supraveghere medicală. Eleva de 12 ani s-a ales cu o fractură la unul dintre picioare, însă, din spusele medicilor, aceasta se află în afara oricărui pericol.
Cazul a fost preluat de organele de poliţie, care au demarat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Niciun comentariu: