Primarul care foloseşte iluminatul public în scop propagandistic!

Vin alegerile locale şi mulţi primari fac orice ca să mai obţină cât mai multe voturi (pentru ei sau neamurile lor, candidaţii).
Primarul din Sâmbureşti, Gheorghe Căligăroiu nu mai candidează pentru un nou mandat: nu prea a făcut nimic în comună. Lucrul ştiut şi de el şi de cei din conducerea PSD Olt care i-au spus clar: nu te mai punem pe listă! Situaţie în care Gheorghe Călugăroiu l-a susţinut pe nepotul său să candideze pe lista acestui partid. Drept pentru care, edilul şef de la Sâmbureşti face orice ca, nepotul să-i urmeze la „tronul” primăriei. Multe lucruri le lipsesc sâmbureştenilor: apă, canalizare, drumuri asfaltate…
Iluminatul public stradal, ani de zile a fost inexistent: „nu sunt bani”, se justifica primarul ori de câte ori se plângeau sătenii lui! Şi, totuşi, minunea s-a produs, zilele acestea: au apărut, ici, acolo, câte un bec, dar nu peste toate uliţele sau la orişicine! Doar acolo unde locuiesc votanţii domnului primar şi rudele acestuia. Culmea prostiei este etalată chiar în faţa locuinţei lui, unde nu un bec, ci, mai multe luminează curtea acestuia. Unele becuri sunt poziţionate să lumineze drumul ci, pe primar şi ograda lui. „Chiar dacă l-ar lumina noaptea, … soarele, domn primar tot întunecat la minte rămâne…”, ne-a declarat, ieri, un consilier local de la Sâmbureşti.

Niciun comentariu: