Mandinga si Elena, prima repetiţie la Baku

Elena Ionescu, împreună cu trupa sa Mandinga, a ajuns la Baku, în Azerbaidjan, ţara unde va avea loc, anul acesta, Eurovision Song Contest.
Însă, până a ajunge la destinaţie, pe aeroportul din Istanbul, Turcia, unde avionul lor a făcut o escală de câteva zeci de minute, cei şase membri ai trupei au fost asaltaţi de fani.
Chinezi, germani, dar şi mai mulţi turci, i-au recunoscut pe reprezentanţii României la Eurovision şi le-au cerut autografe. Totodată, i-au felicitat şi pentru piesa pe care o vor interpreta în concurs, Zaleilah. Din Istanbul şi până în Baku, în avion, solista Elena, originară din municipiul Caracal, şi instrumentiştii trupei Mandinga au fost recunoscuţi de un grup de tineri, care a încercat să afle cât mai multe despre ei şi a ţinut să le transmită că piesa lor este deja hit în Azerbaidjan, iar cântecul se află printre favoritele din acest an. În Baku, delegaţia României a fost întâmpinată cu tricolorul de câţiva fani şi reprezentanţi ai presei. Însă, supriza a venit din partea Excelenţei Sale Daniel Cristian Ciobanu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Azerbaidjan, care i-a oferit caracalencei un buchet mare de flori. 
Nici nu au ajuns bine la Baku, căci Elena şi instrumentiştii de la Mandinga au susţinut, duminică, prima repetiţie pe scena Eurovision 2012. Totul a decurs conform planului, fiind repetate elementele de scenografie, efectele pirotehnice, jocurile de lumini, succesiunea camerelor în filmarea show-ului, iar o serie de detalii tehnice au fost puse la punct. Un filmuleţ din timpul filmării primei repetiţii a trupei deja a fost postat pe site-ul YouTube.com. Cei şase membri ai formaţiei Mandinga au un dans îndrăzneţ cu care speră să cucerească juriul de la Baku. Mai mult, Elena speră ca vocea sa să răsune în Azerbaidjan şi să atragă numai laude. „Suntem mândri să reprezentăm România la Eurovision, ne concentrăm asupra show-ului şi vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a vă face fericiţi”, a declarat caracaleanca, la plecarea către Baku.
Mandinga va evolua în prima semifinală a Eurovision Song Contest, care va fi difuzată pe 22 mai, de la ora 22.00, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, urmând ca finala show-ului muzical european să aibă loc pe 26 mai, cu începere de la ora 22.00.

Niciun comentariu: