Alro, speranţe năruite în Trivale

Gruparea aluministă a avut de toate în acest sezon. Un buget enorm, „croit” pentru promovare, jucători cu ştate în Liga I, doi antrenori cu nume, aduşi pe final de sezon ca să redreseze echipa, şi un preşedinte, Jane Niţulescu, perfecţionat în sistemul „întortocheat” al fotbalului românesc încă din anii ’90. Cu toate acestea, aluminiştii au înregistrat rezultate modeste, Alro fiind la acest moment o echipă de mijlocul clasamentului. După egalul înregistrat pe stadionul „Nicolae Dobrin”, scor 1-1, Alro Slatina a ieşit din cursa pentru podium. Au fost două reprize diferite pentru elevii lui Sorin Cârţu în Trivale. Prima parte a fost dominată de slătineni, dar, după pauză, pe fondul retragerii în apărare a aluminiştilor, gazdele au pus stăpânire pe mijlocul terenului, reuşind să-şi creeze mai multe acţiuni de poartă.
Slătinenii au început bine jocul cu FC Argeş, şutul lui Ionuţ Stancu din minutul 13 fiind scos de sub transversală de portarul Croitoru. În minutul 40, aluminiştii au deschis scorul prin Boroiban, care a fructificat o centrare venită de pe partea stângă.

La pauză, Cârţu a pus în aplicare „autobaza”, scoţând din teren un mijlocaş de bandă - Anghelina, înlocuindu-l cu mijlocaşul central pur defensiv - Quist, sistem de joc ce se va dovedi ineficient, gazdele reuşind egalarea în minutul 79 prin Ivănică, care a speculat o greşeală în lanţ a apărării aluministe.

Ultima fază a jocului ar fi putut aduce FC Argeş în avantaj. Dulcea a căzut în careu, dar arbitrul a oprit jocul, l-a avertizat cu al doilea cartonaş galben pe atacantul piteştean, considerând că a simulat.

FC Argeş:
Croitoru, Briceag (min. 75 Andrei), Tudor, Walace, Negoiţă (min. 55 Ivănică), Bazzi, Cîrstoiu, Răduţă, Manole, Popa (min. 68 Niculae), Dulcea. Antrenor: Viorel Dumitrescu.

Alro Slatina:
Savu, Pasăre, Răducu, Grosu, Velcovici, Anghelina (min. 46 Quist), Precup, Săceanu, Stancu (min. 75 S. Popescu), Boroiban (min. 82 Creţu), Ene. Antrenor: George Biţă.

Niciun comentariu: