Acelaşi nume, două candidaturi

Febra alegerilor locale se apropie cu paşi repezi, în aproximativ o lună vom fi în plină campanie electorală.
Până una alta la Biroul Electoral Judeţean Olt este forfotă mare. S-au depus listele cu candidaţii pentru alegerile din 10 iunie. O surpriză de proporţii reprezintă candidatul pentru Consiliul Judeţean Olt de la Partidul Verde, un candidat care deşi nu este cunoscut de către cetăţenii din judeţ poartă acelaşi nume ca şi candidatul USL-ului, actualui preşedinte de CJ, Paul Stănescu.  Acesta va candida pentru un nou mandat din partea USL. Pe contracandidatul cu acelaşi nume de la Partidul Verde îl cheamă tot Paul Stănescu.
În timp ce preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, preşedinte al PSD, are o foarte mare notorietate şi sondajele de opinie efectuate de partidele parlamentare îl plasează pe primul loc în preferinţele electoratului pentru a conduce în continuare CJ, Stănescu de la Partidul Verde nu este cunoscut de alegători. Paul Stănescu de la Partidul Verde nu a avut până acum vreo apariţie în public în calitate de membru al vreunui partid politic, nu a participat la vreo conferinţă de presă sau la alt eveniment în cadrul căruia să fie prezentat reprezentanţilor media sau publicului, despre el fiind cunoscut doar că are 45 de ani, este domiciliat în comuna Tătuleşti şi are studii medii.
Atât Paul Stănescu, preşedinte PSD, cât şi Paul Stănescu, candidatul Partidului Verde, şi-au depus candidaturile pentru preşedinţia CJ Olt în cursul zilei de marţi.

Niciun comentariu: