Programele Rabla şi Casa Verde ar putea fi blocate în 2012, din lipsă de bani

Dacă în anul 2011, la nivelul judeţului Olt, Programele Rabla şi Casa Verde au înregistrat, de anul acesta lucrurile ar putea lua o întorsătură majoră.
Cele două programe ar putea fi blocate din lipsă de bani la Administraţia Fondului de Mediu. Problema este pusă pe seama faptului că banii care trebuiau alocaţi în plus, din bugetul local nu s-au mai acordat. Pe lângă programul Rabla, şi programul Casa Verde va avea dificultăţi în derulare în 2012. În cursul anului precedent, judeţul Olt, ca beneficiar, au fost depuse şi aprobate 676 de dosare.
Cifră, cu care s-a situat pe locul cinci la nivelul întregii ţări. În prezent, au fost depuse, până la 30 martie, 320 de dosare au fost aprobate şi semnate, pentru sesiunea din ianuarie. Deşi la nivel central, situaţia pare mai critică, reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt sunt optimişti cu privire la numărul de dosare care vor fi depuse şi aprobate în acest an. Poate şi de această dată, judeţul Olt va ocupa tot o poziţie fruntaşă comparativ cu celelalte judeţe din ţară.

Niciun comentariu: