Străinii caută prin Eures olteni cu studii superioare

Compartimentul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt pune la dispoziţia persoanelor cu studii superioare care îşi doresc să lucreze în Uniunea Europeană zeci de posturi de: specialişti IT, manageri sau ingineri.
O companie din Norvegia care operează în petrol şi gaze naturale în Marea Nordului caută senior ingineri de produs. Candidaţii trebuie să aibă un master în chimie, peste cinci ani experienţă în industria petrolului şi a gazelor sau în rafinării, experienţă în proiectare şi să cunoască engleza la perfecţie. Salariul oferit este cuprins între 6.400 şi 9.000 de euro pe lună, în funcţie de experienţă şi persoanele interesate se pot înscrie până pe 1 iulie.


În căutare de persoane cu studii superioare sunt şi germanii, care au nevoie în această perioadă de ingineri. Posturile oferite sunt: inginer - algoritm SW, dezvoltător software - sisteme integrate, inginer testări auto, dezvoltător şi proiectant sisteme auto SW/HW, conducător proiecte clienţi - multiple proiecte radar, conducător de proiect 77GHz radar, conducător de proiect testări auto, senior manager produs şi manager tehnic produs. Salariul pentru toate aceste posturi puse la bătaie de firma din Munchen este negociabil, iar CV-urile se pot trimite până în 2 mai. Pentru relaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa compartimentului Eures din cadrul AJOFM Olt, la adresa strada Prelungirea Crişan numărul 2, Slatina sau la numărul de telefon 0249/432.276.

Niciun comentariu: