Daniel Barbulescu va fi exclus din PDL

Profesorul Victor Tita, candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Olt Dan Balasescu, primar interimar, este inlocuit cu economistul Radu Ionita pentru Primaria Slatina
La sedinta de sambata a Biroului Permanent Olt s-a luat in calcul si varianta ca deputatul Daniel Barbulescu sa fie sanctionat politic pentru ca a votat impotriva guvernului Ungureanu.
Intrucat acesta era propus pentru functia de presedinte al CJ Olt s-au luat in calcul si alte nume pentru a-l inlocui  pe aceasta lista.
In dupa-amiaza zilei de ieri, inca neoficial, Biroul Permanent National al PDL Olt a decis inlocuirea lui Daniel Barbulescu cu profesorul Victor Tita, director al Casei Corpului Didactic Olt.
Totodata, s-a dispus si inlocuirea lui Dan Balasescu cu Radu Ionita pentru functia de primar interimar la municipiul Slatina.
Contactat telefonic, senatorul de Olt Mihai Nita ne-a confirmat cele de mai sus adaugand ca, in cursul zilei de maine, dimineata, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent Judetean al PDL Olt, unde se va propune excluderea deputatului Daniel Barbulescu din partid si stabilirea candidatilor si confirmarea candidatilor pentru functia de presedinte la CJ Olt si primar la Primaria Slatina.

Niciun comentariu: