Semifinala Românii au talent, record de audienta

Pro TV a fost lider absolut de audienţă, vineri seară, cu cea de-a treia semifinală "Românii au talent", prezentată în direct, potrivit site-ului protv.ro. 

Pro TV nu a avut rival pe niciun segment de public. Astfel, cea de-a treia semifinală a celui de-al doilea sezon al emisiunii "Românii au talent" a reuşit în mintutul de aur, de la 21.14, să înregistreze 26,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 48,1%, adunând în faţa micilor ecrane peste 5 milioane de români.
La fel de impresionante sunt şi audienţele medii înregistrate pe toata durata emisiunii (20.29 - 00.04). Astfel, pe publicul comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani - ProTV obţinea o audienţă medie de 18,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,2%, în timp ce Antena 1 obţinea 4,6 puncte de rating şi 10,5% cotă de piaţă.
Şi pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrând 18,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 37,5%, în timp ce Antena 1 obţinea 4,5 puncte de rating şi 9,2% cotă de piaţă.
La nivelul întregii populaţii a României, ProTV înregistra pe toata durata emisiunii o audienţă medie de 17,9 puncte de rating şi 37,7% cotă de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane şi jumătate de telespectatori, fiind urmată de Antena 1 cu 3,7 puncte de rating şi 7,8% cota de piaţă.
Mentalistul Cristian Gog a reuşit să se clasese pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor Pro TV, după momentul prezentat vineri seară la "Românii au talent". Pe locul al doilea şi implicit în marea finală din 11 mai au fost trimişi Trio Zamfirescu, iar pe locul al treilea, juriul i-a ales pe barmanii de la BarSession.

Niciun comentariu: