Bărbaţii cu chelie pot fi chic



Click here to find out more!

Bărbaţii cu chelie pot fi chic

Data: 19 aprilie 2012Autor: Elena Bagescu
Până când oamenii de ştiinţă vor găsi leacul pentru chelie, domnii au variante mai mult sau mai puţin fericite de a manageria această problemă. O pot ignora, o pot “repara” cu şuviţe, meşe sau creme de tot soiul sau îşi pot rade restul de podoabă capilară. Ultima variantă este cea recomandată de jurnaliştii The Times,care îi şi consiliază pe domnii privaţi de un păr bogat.
Să începem cu pierderea părului în mod voluntar, cu ajutorul lamei de ras. Se pare ca această metodă e terapie pură. Ca atunci când te desparţi tu de iubită şi n-o laşi pe ea „să se despartă prima”. Sau când îi spui şefului “nu mă poţi concedia pentru că EU îmi dau demisia”. Nu amânaţi momentul pentru că vă aşteaptă o viaţă nouă şi un look şi mai nou. E momentul să accesorizaţi chelia conform cu locul de muncă.The architect look înseamnă o pereche de ochelari cu un design flamboiant şi barba uşor neglijentă. Un fel de Robert Downey Jr cu freza simplificată până la zero.
Artistul, fie el rocker sau pictor, ar putea să fie creativ cu o pereche de cercei sau tatuaje. Sportivii şi băieţii răi n-au ce să caute cu ochelari, bijuterii sau barbă. Ei trebuie să arate cu trupul, faţa şi chelia din dotare că au transformat mersul la sală în religie.
În final, un ultim sfat pentru toţi chelioşii de mai sus. Nu uitaţi de crema cu protecţie solară, de care nu trebuie să vă despărţiţi vreodata. 

Niciun comentariu: