Accident mortal la Verguleasa. O fetiţă de patru ani, lovită de un Audi A4


Tragedie în comuna olteană Verguleasa. O fetiţă de numai patru ani şi şase luni a murit, astăzi, în jurul orei 17.00, după ce a fost lovită de un autoturism.
Potrivit primelor informaţii, micuţa a trecut în fuga strada şi a apărut în faţa unui autoturism Audi A4, care circula pe direcţia Verguleasa Teslui. Şoferul nu a mai avut timp să o evite, lovindu-l cu aripa din stânga faţă. Accidentul s-a petrecut pe DJ 546, care traversează comuna Verguleasa.

Mai grav, nici echipajul de la ambulanţă nu a ajuns foarte repede la locul accidentului, potrivit unor informaţii, timpul de răspuns fiind de aproape o oră. Acesta fiind şi intervalul după care poliţiştii au putut să înceapă investigaţiile specifice.

„S. Dragoş, de 25 de ani, din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a acroşat cu aripa stânga faţă pe minora R. Ioana, de patru ani şi şase luni, din Verguleasa, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul minorei“, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ea a adăugat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind întocmite acte pentru ucidere din culpă.

Niciun comentariu: