Personalităţile Oltului petrec Paştele în familie

Mai sunt doar câteva zile şi creştinii sărbătoresc Paştele, momentul potrivit să te aşezi cu cei dragi acasă în jurul mesei şi, aşa cum spune tradiţia, să ciocneşti un ou roşu. La Olt, majoritatea personalităţilor judeţului, politicienii şi directorii de instituţii, atunci când vine vorba de Sărbătorile Pascale, aleg să petreacă Paştele acasă, înconjuraţi de familie, prieteni şi alţi apropiaţi.

Politicieni de „serviciu” acasă
Pentru că este an electoral politicienii nu merg anul acesta nicăieri şi preferă să rămână acasă alături de cei dragi. Majoritatea care au răspuns la telefon au declarat că pentru aceste Sfinte Sărbători Pascale vor fi de „serviciu” acasă. Parlamentarii vor merge în colegiile unde au primit votul electoratului, pentru a fi alături de oameni. Senatorul UNPR Olt Ion Toma va merge în Noaptea de Înviere la biserică împreună cu familia şi va asista la slujba de înviere. Deputatul PSD de Olt Nicolae Stan a declarat că şi anul acesta se va bucura de Sfintele Sărbători, alături de cei dragi. „Aşa cum am făcut în fiecare an voi fi de Paşte alături de copii mei, la Coloneşti. Vom merge la biserică şi voi ciocni un ou roşu şi cu coloneştenii mei dragi. Vreau să le urez prin intermediul dumneavoastră să aibă Sărbători Liniştite, Luminate şi pline de bucurii. Ştiu că şi anul acesta va fi unul greu pentru mulţi, dar sper ca, împreună, să reuşim să trecem cu bine peste probleme. Să dea bunul Dumnezeu să avem sănătate şi multă înţelepciune, pentru a ne putea bucura de Sfintele Sărbători!”, le-a urat celor din judeţ demnitarul oltean. Un alt parlamentar care a dorit să le ureze cititorilor noştri să aibă sărbători liniştite a fost deputatul liberal Gigel Ştirbu.
„Anul acesta rămân acasă. Consider că cele mai frumoase sărbători sunt în familie. Doresc ca, prin intermediul vostru, să le transmit tuturor cititorilor, dar şi celor din judeţ, să aibă multă sănătate, dar şi răbdare măcar încă şase luni, până atunci sper să-i dăm jos pe ciocoi”, a spus demnitarul oltean, care a făcut referire la actuala putere care guvernează. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat pentru GO că va petrece Paştele la Caracal alături de familie şi cei dragi, unde, spune el, se simte cel mai bine. „Sărbătorile de Paşti le voi petrece alături de familie şi prieteni. În sânul familiei mă simt cel mai bine. De asemenea, ţin să le urez tuturor locuitorilor din Caracal un Paşte fericit şi multă lumină în suflete şi în casele acestora”, a zis deputatul Florin Iordache.


Directori de instituţie… în sânul familiei
Mariana Gheorghe, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, a spus că ea este unul dintre directorii de instituţie care va petrece Paştele acasă, în sânul familiei. „Eu îmi petrec Paştele, ca în fiecare an, alături de familie şi de bălşenii mei. Ţin foarte mult ca aceste sărbători sfinte să le petrec acasă, alături de cei dragi. Niciodată de Paşti sau de Crăciun nu plec din oraş. Eventual, voi merge în comuna Baldovineşti, unde am casa părintească”, a spus şefa învăţământului oltean. Un alt şef de instituţie este şi Andrei Iordache. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina va petrece aceste Sărbători Sfinte ale Paştelui acasă, la Slatina, împreună cu familia, prietenii şi cei apropiaţi mie.

Niciun comentariu: