Străinii vor angaja tot anul olteni

Compartimentul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare şi Formare profesională Olt este un excelent intermediar între angajatorii străini şi şomerii olteni, care doresc să lucreze în diferite domenii în străinătate.
Şi pentru că astfel de acţiuni au mare priză în rândul celor fără un loc de muncă, tot mai multe ţări îşi expun oferte care mai de care tentante în diferite domenii de activitate. De la domenii hotelier, inginerie, asistenţă medicală, îngrijitori bătrâni/copii sau IT până în agricultură, foarte mulţi şomeri şi-au găsit un loc de muncă în străinătate. De la începutul anului până acum, prin centrul Eures al AJOFM Olt au fost încheiate 46 de contracte pentru munca în străinătate.
De la începutul anului şi până în prezent zeci de persoane şi-au găsit un loc de muncă în străinătate. Ţări precum Finlanda, Danemarca, Spania, Germania sunt unele dintre cele mai ofertante ţări, care au ales locuitori ai judeţului Olt pentru a munci la ei. Pe tot parcursul anului vor fi oferte de muncă în străinătate, însă acum în primele luni ale anului o amploare o are domeniul agricol.

Niciun comentariu: