Oltenii preferă să petreacă minivacanţa de 1 Mai acasă

Minivacanţa de 1 Mai oferită populaţiei este un bun prilej pentru agenţiile de turism să scoată cele mai tentante oferte, de la litoralul românesc până la staţiunile montane, care vor fi luate cu asalt în această perioadă.
Hotelierii au scos, pentru cei interesaţi pachete de nerefuzat. Agenţiile de turism au în această perioadă o gamă variată de oferte turistice. Litoralul românesc este unul dintre locurile principale. Hotelierii au venit cu oferte de nerefuzat, iar dacă nu toţi sunt împătimiţi ai litoralului, Poiana Braşov este una dintre staţiunile aflate în pachet. Patru nopţi la un pachet de doar 160 de lei, sau cei mai pretenţioşi pot opta un pachet de 1.500 de lei pentru două nopţi de cazare în staţiunea Mamaia. Cei care preferă liniştea, se pot relaxa în Poiana Braşov sau pe culoarul Rucăr-Bran.
Din păcate, oricât de tentate ar fi pachetele, oltenii preferă să-şi petreacă vacanţa alături de familie şi de prieteni şi astfel să economisească bani. Însă agenţii rămân optimişti şi cred că pe ultima sută de metri vor fi contactaţi de către olteni şi le vor putea oferi o vacanţă minunată şi la preţuri accesibile.

Niciun comentariu: