FC Olt, eşec la Sânmartin. Alb-vişiniii trec pe loc retrogradabil

FC Olt Slatina nu a reuşit să revină cu puncte din deplasarea de la Luceafărul Oradea, deşi s-a aflat la conducere pe tabela de marcaj. Alb-vişiniii au deschis scorul prin Andrei David, însă bihorenii au restabilit egalitatea cu zece minute înainte de pauză (1-1). În repriza secundă, gazdele au mai punctat de două ori pe tabela de marcaj, FC Olt pierzând cu scorul de 3-1. FC Olt Slatina a pierdut, scor 3-1, meciul din deplasare de pe stadionul Sânmartin, în faţa celor de la Luceafărul Oradea, echipă ce rămâne neînvinsă în acest retur. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a deschis scorul în minutul 13 al întâlnirii, Andrei David executând perfect o lovitură liberă de la 20 de metri. Zece minute mai târziu au ratat o bună oportunitate de a se desprinde. Burcea scapă singur cu portarul, care iese să-l blocheze, în urma unui clinci între cei doi, balonul se scurge către poarta goală, însă goalkeeper-ul Samoilă revine şi agaţă mingea (min. 22). Luceafărul Oradea a restabilit egalitatea prin Roşu, care a reluat cu capul în plasă o centrare de la Achim (min. 33). Alb-vişiniii au intrat la cabine la egalitate, scor 1-1.

Apărarea cedează în actul secund

La doar cinci minute de la reluarea întâlniriii, FC Olt se vede condusă pe tabela de marcaj. Mureşan, nemarcat, înscrie cu capul, la vinclu, după o centrare de pe dreapta. În minutul 75 speranţele obţinerii unui rezultat pozitiv se năruiesc. Fundaşul central Adi Lengyel greşeşte impardonabil. Jucătorul defensiv degajează până la Roşu, care pasează pentru Blănaru, acesta stabilind scorul final, 3-1. În urma eşecului înregistrat, FC Olt Slatina trece pe loc retrogradabil, iar situaţia se complică. În etapa următoare, gruparea pregătită de Dan Oprescu primeşte vizita formaţiei finanţate de Gică Popescu, Chindia Târgovişte.

FC Olt:
Bordea, Bogdanovici, Preda, Lengyel, Giurcă, Chiriţă (min. 49 Polgar), Corneanu, Huţanu, Melcea, Andrei David (min. 67 Vâlcică), Burcea (min. 23 Dragalina).

Luceafărul Oradea: Samoilă, Mureşean, Achim, Moldovan, Bundea, Gheorghe Bogdan, Letan, Codoban, Ianc, Roşu, Svarczkopf.

Niciun comentariu: