Senatorul Niţă, interimar al PDL Olt

Din sursele noastre, aseară în jurul orei 23.00, membrii Biroului Permanent Judeţean al PDL Olt, au purtat mai multe discuţii în urma cărora Daniel Bărbulescu - preşedinte al organizaţiei Slatina a propus celorlalţi colegi de partid ca preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a partidului să fie desemnat senatorul Mihai Niţă.
Propunerea acestuia a fost admisă fără excepţie de ceilalţi membri care au căzut de acord asupra numelui senatorului din Colegiul 1 Slatina. La rândul său, senatorul Niţă a declarat pentru GO că numirea sa ca interimar al organizaţiei  trebuie percepută doar ca o perioadă de tranziţie astfel încât partidul să nu sufere din pricina  demisiei lui Darius Vâlcov.
„M-a surprins neplăcut decizia lui Darius Vâlcov de a părăsi PDL. Nu mă aşteptat la un  asemenea  gest din partea lui. Bineînţeles că are supărările sale, nu e de condamnat, mai cu seamă că nu a primit mai mult sprijin pentru înfăptuirea anumitor proiecte pe care el ar fi dorit să le pună în aplicare la Slatina. Însă, repet, nu cred că asta era soluţia optimă în asemenea momente. Una peste alta, conducerea partidului de la Bucureşti va încerca, probabil, să-l readucă pe Darius în rândul nostru. Ar putea candida ca independent la următoarele alegeri, însă am convingerea că se va întoarce în partid. Locul său este la PDL.  În ceea ce mă priveşte, nu pot să las partidul în momente dificile. Sper totuşi ca Darius Vâlcov să revină între noi pentru că partidul are nevoie de oameni ca el. Sper să revină asupra decizie cât mai curând”, a spus senatorul Mihai Niţă.

Niciun comentariu: