PP-DD Olt şi-a prezentat candidaţii la Primăriile Caracal şi Corabia

După ce s-au întrunit la Bucureşti şi şi-au stabilit conducerea judeţeană, membrii partidului lui Dan Diaconescu au trecut la treabă.
Aceştia îşi stabilesc uşor, uşor candidaţii şi fac strategii de campanie. Prezenţi ieri în cadrul unei conferinţe de presă, liderii organizaţiei judeţene a PP-DD Olt, în frunte cu preşedintele Laurenţiu Moisiu, şi-au prezentat candidaţii pentru Primăria municipiului Caracal şi Primăria oraşului Corabia. Aşadar, la Caracal, cel care va intra în cursa pentru alegerile locale din 10 iunie este Ion Dinoiu.
Din informaţiile pe care le avem, se pare că acesta a fost convins chiar de preşedintele Dan Diaconescu să candideze la municipiul Caracal. Pentru această primărie se anunţă deja o bătălie acerbă, având în vedere faptul că, pe lângă managerul Ion Dinoiu, în cursă au mai fost anunţaţi  actualul edil Gheorghe Anghel, din partea UNPR, avocatul Şerban Cernat – PNL, Eduard Ciocăzanu – PSD şi Nicu Vladu de la PDL. Un alt politician prezentat ieri de liderii PP-DD Olt a fost Anton Drăguinea, care va candida din partea acestei formaţiuni politice la Corabia, pentru ocuparea fotoliului de primar.
Actualmente, Drăguinea este viceprimar al oraşului de la malul Dunării. Fostul penelist a decis să candideze din partea partidului lui Dan Diaconescu, spunând că are multă încredere în noua formaţiune politică care reprezintă problemele poporului.

Niciun comentariu: