Giani Versace arestat pentru că a vrut să-şi cumpere permisul

Janir Izdrăilă, zis Giani Versace din Slatina, va petrece următoarele 29 de zile în arest preventiv după ce, vineri, a încercat să mituiască un agent al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Olt.
 
Giani Versace urma să susţină, pe 13 martie, proba practică pentru obţinerea permisului de conducere. În acest sens el l-a contactat pe Marin Gugiu, agent din cadrul Serviciului de Permise Olt, pentru a-i facilita promovarea probei, promiţând în schimb suma de 150 de euro. Agentul de poliţie a sesizat însă Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că la data de 13 martie 2012 a fost programat să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere. În acest context, a contactat pe agentul de poliţie GM din cadrul Serviciului Permise Olt, căruia i-a propus sume de bani pentru a-i facilita promovarea probei practice. Agentul de poliţie a sesizat, imediat, despre situaţia de fapt”,  a precizat procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Vineri dimineaţa, procurorii au organizat un flagrant, în parcarea supermarketului de lângă sediul Poliţiei Rutiere Olt din Slatina, Izdrăilă fiind surprins în timp ce oferea banii. El a fost iniţial reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost prezentat, vineri după-amiază, Tribunalului Olt cu propunerea arestării preventive, magistraţii luând decizia ca Giani Versace să petreacă următoarele 29 de zile după gratii.
Procurorii au precizat că, pentru fapta săvârşită, Izdrăilă riscă o pedeapsă cuprinsă între 6 luni şi 5 ani.


Recidivist: a condus fără permis

Janir Izdrăilă nu se află pentru prima dată în faţa unei instanţe de judecată în calitate de inculpat. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Giani Versace a mai fost condamnat definitiv pentru conducerea pe drumurile publice fără a deţine permis. La ieşirea din închisoare, Versace de Slatina a fost aşteptat cu limuzina şi cu lăutari, rudele sărbătorind eliberarea sa. Mai mult, cu această ocazia a fost filmat şi un videoclip cu melodia dedicată lui Izdrăilă de un manelist din Caracal. Clipul a circulat foarte mult pe posturile de specialitate.

Niciun comentariu: