Darius Vâlcov nu pleacă la PSD

Ultimele speculaţii cu privire la faptul că preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Olt, Darius Vâlcov, ar fi pe picior de plecare spre PSD nu sunt fondate.
Multă lume a speculat plecarea lui Vâlcov la scurt timp după ce acesta a anunţat public că nu va candida la alegerile locale din iunie, dacă nu vor începe lucrările la centura ocolitoare a Slatinei. Faptul că actualul primar al reşedinţei de judeţ condiţionează candidatura sa la Primăria Slatina i-a făcut pe mulţi să creadă că Darius Vâlcov va pleca spre o altă formaţiune politică.
Şi cum pe val se pare că sunt acum, potrivit sondajelor, cei de la USL, respectiv opoziţia, a fost lesne de înţeles faptul că există o mare posibilitate ca Vâlcov să plece la PSD. Lucru total neadevărat şi confirmat chiar, în repetate rânduri, de acesta. Mai mult, recent, Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, a declarat că Darius Vâlcov nici nu este curtat de partidul său să vină în opoziţie şi nici nu există o solicitare din partea acestuia să se alăture social-democraţilor din judeţ.
„Până la ora actuală nu avem nici o cerere a lui Darius Vâlcov să vină la PSD. Dacă ar exista o asemenea solicitare am vedea ce este de făcut în acest sens, dar, deocamdată, nu se pune problema venirii lui Vâlcov la noi în partid”, a spus preşedintele PSD Olt. Aşadar, după o asemenea declaraţie, ce poate fi mai concret decât că Vâlcov, fiind un adevărat căpitan de vas, nu părăseşte partidul decât ultimul, indiferent cât de greu ar fi şi cât de multe tentaţii ar putea apărea la orizont.
 

Niciun comentariu: