Cancanuri ieftine de la PNL: „Candidatul USL la Primăria Slatina va fi Darius Vâlcov”

Alegerile locale bat la uşă şi liderii fiecărui partid politic încearcă să-şi găsească cel mai bun candidat pe care să-l arunce în cursa pentru fotoliile de primari. Liberalii în loc să-şi stabilească candidaţii şi să-şi facă propriile strategi de partid se ţin de „cioace” şi „visează cai verzi pe pereţi”. Potrivit înţelegerilor făcute de către mai marii USL la fiecare reşedinţă de judeţ s-a stabilit să existe o singură candidatură, aceea constând în susţinerea unui candidat comun.
În urmă cu câteva luni s-a luat decizia ca potrivit protocolului dintre PSD şi PNL candidatul comună să vină din partea social democraţilor olteni. Aşa s-a ajuns la Marius Oprescu, preşedintele PSD Slatina, care potrivit social-democraţilor acesta ar fi cel mai bun candidat. Liberalii nu au fost prea încântaţi de alegerea făcută, dar au declarat la acel moment că îl vor susţine pe Oprescu. Acum lucrurile se pare că au luat o cu totul altă întorsătură şi din conferinţa de presă susţinută ieri, la sediul PNL Olt, concluzia reieşită ar fi aceea că la momentul actual candidatura lui Marius Oprescu nu este chiar una foarte sigură.
Mai mult chiar, deputatul de Olt Gigel Ştirbu a declarat că nu-l vede pe social-democrat candidat la Primăria Slatina: „Candidatul Uniunii la Primăria Slatina trebuie să fie un foarte bun surfer, care să simtă valul. Cunosc o persoană care de fiecare dată a fost pe val şi cred cu tărie că şi acum va prinde mare val. Eu sunt convins că actualul candidat al USL va fi Darius Vâlcov”. Ca să „dreagă busuiocul” preşedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea a spus că oficial USL are un candidat în persoana lui Marius Oprescu iar despre o posibilă candidatură a actualului primar, Darius Vâlcov din partea USL nu există nici măcar o discuţie în acest sens. Faptul că a avut două mandate de succes la cârma Primăriei Slatina îl recomandă ca fiind un bun gospodar pe actualul primar Darius Vâlcov.
Din această cauză există şi foarte mulţi liderii politici care l-ar dori pe Vâlcov în „tabăra” lor, acest lucru asigurându-le acestora garanţia unei reuşite la localele din luna iunie.  

Niciun comentariu: