Dosar penal pentru vicele din Mărunţei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au deschis un dosar penal pe numele lui Daniel Ghiţă, viceprimarul comunei Mărunţei, care, în urma unui accident pe care l-a provocat, joi seara, Teodora Stoian, de 61 de ani, a murit.
 
Potrivit procurorului Irina Şerban, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, edilul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

„În prezent se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie în vederea angajării răspunderii penale a autorului şi luarea în cauză a măsurilor legale şi temeinice”, a declarat Irina Şerban.


Teodora Stoian a murit, în seara de 15 martie, după ce a fost lovită de maşina condusă de viceprimarul Daniel Ghiţă. Accidentul s-a produs pe DJ 546, în timp ce victima se deplasa pe marginea străzii. Mai mult, potrivit poliţiştilor, edilul a fugit de la locul faptei. El a fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier Slatina, următoarea zi.

Niciun comentariu: