Bursa generală a locurilor de muncă, în 27 aprilie

Cel mai aşteptat eveniment al anului pentru şomeri, bursa generală a locurilor de muncă, va fi organizat anul acesta la sfârşitul lunii aprilie.
 
„Organizarea bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă este una din măsurile active de combatere a şomajului care va fi mereu în atenţia Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Bursa reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. În acest an, bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura, la nivel naţional, în data de 27 aprilie 2012“, informează ANOFM.

În 2011, la bursa organizată în Olt s-au înscris peste 40 de angajatori, care au oferit peste 350 de posturi. S-au arătat interesate de eveniment 1.120 de persoane, din care 451 au fost selectate în vederea încadrării, iar un număr de 64 de şomeri au fost încadraţi chiar în ziua bursei.

Niciun comentariu: