FC olt - cantonament la Poiana Brasov

Divizionara secundă FC Olt Slatina dă startul pregătirii centralizate de iarnă. Timp de zece zile, gruparea pregătită de Dan Oprescu va susţine cantonamentul, în staţiunea montană Poiana Braşov.
 
Angrenată în lupta pentru supravieţuire, FC Olt Slatina îşi încarcă bateriile pentru retur în Poiana Braşov. În jurul orei 7.30, alb-vişiniii se vor îmbarca în autocar, primul antrenament fiind programat în această după-amiază, la ora 16.30. Staţiunea de pe Valea Prahovei va fi gazda grupării alb-vişinii timp de zece zile. Fotbaliştii vor avea parte de un program dur de pregătire, cu două antrenamente pe zi, primul fiind bazat pe acumulări, iar cel de-al doilea cu mingea. Seara, jucătorii au program de refacere (masaj, saună, bazin).

„În decizia primului unsprezece va cântări şi felul în care se pregătesc”
În stagiul pregătirii centralizate, FC Olt Slatina nu va susţine nici un joc de pregătire, antrenorul Dan Oprescu nefiind adeptul amicalelor în perioada cantonamentului. „Principalul” grupării alb-vişinii pune mare preţ pe modul în care jucătorii răspund cerinţelor, printre criteriile în alcătuirea primului unsprezece numărându-se şi cantonamentul. În vară, Romeo Stancu şi Bârsan nu au rezistat programului impus.

„Trebuie să ne punem la punct cu pregătirea fizică, sperăm să nu apară accidentări, tocmai de aceea nu susţinem meciuri pentru că este foarte important ca toţi jucătorii să ducă la bun sfârşit cantonamentul, nu putem risca să nu-i avem valizi. Bineînţeles, în decizia alcătuirii primului unsprezece va conta modul în care se pregătesc”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Lotul pentru cantonament: Bugiu, Bordea, Perşinaru, Bogdanovici, Polgar, Preda, Lengyel, Irimescu, Cruşoveanu, Cocorăscu, Giurcă, Bancu, Huţanu, Burcea, Melcea, Pavel, Corneanu, Chiriţă, Neacşu, Cuedan,Vâlcică, David, Hallmen, Dragalina.

Niciun comentariu: