Bercea Mondialu ramane in arest

Judecătoarea Diana Cotoi hotărâse marţi, din oficiu, că nu se mai justifică judecarea lui Bercea în stare de arest preventiv. Decizia a bătut orice recorduri, fiind pentru a şasea oară când instanţa Tribunalului Olt îl pune în libertatea pe interlop.
 Se pare că Bercea are succes la doamne, de fiecare dată fiind eliberat de o femeie judecătoare: prima oară hotărârea a fost luată de Liliana Oprea, apoi de Carmen Marinescu, în timp ce judecătoarea Diana Cotoi a luat această decizie de patru ori la rând, deşi de fiecare dată a fost contrazisă de magistraţii Curţii de Apel Craiova.
 Bercea Mondial a fost închis preventiv pe 20 februarie 2011, el fiind acuzat că şi-a înjunghiat nepotul în vârstă de 17 ani, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel, zis Mercedes, fiul lui Gheorghe Anghel, zis Felix (fratele lui Bercea), declara la acea dată că unchiul său a intrat în bar împreună cu doi dintre verişorii săi. La scurt timp după arestarea lui Bercea, şi Mercedes şi-a schimbat declaraţia.
Berecea se află internat la Spitalul de Urgenţă Craiova după ce miercuri a acuzat mai multe dureri în zona rinichilor. Medicii au decis să-l ţină sub supraveghere însă el se va întoarce în arest la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Niciun comentariu: