Printul Harry va fi cavaler de onoare la nunta fratelui sau cu Kate Middleton

Printul Harry a fost ales cavalerul de onoare al printului William la nunta acestuia cu Kate Middleton, care va avea loc in primavara, a anuntat luni St. James' Palace, citat de YahooNews. Nunta dintre printul William al Marii Britanii si logodnica sa va avea loc pe 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey din Londra.
St. James' Palace a precizat ca sora mai tanara a lui Kate Middleton, Pippa, va fi dominisoara ei de onoare.
YahooNews scrie ca anuntul facut luni de St. James' Palace pune capat mai multor saptamani de speculatii.
William si Kate au anuntat, de asemenea, ca mai multi nepoti ai printului si copii ai apropiatilor familiei regale vor purta trena miresei.
Oficialii au precizat ca detalii despre rochiile domnisoarelor de onoare si costumele cavalerilor de onoare vor fi facute publice in ziua nuntii.
William (28 de ani) si Middleton (28 de ani) s-au logodit in octombrie 2010, in timp ce se aflau in vacanta in Kenya. Cei doi urmeaza sa locuiasca in Tara Galilor, unde William va continua sa serveasca in Fortele Aeriene britanice.
William si Kate s-au cunoscut in septembrie 2001, la University of St Andrews din Scotia, unde amandoi studiau Istoria artei. Ei s-au despartit pentru scurta vreme in 2007.
Nunta celor doi va avea loc la 30 de ani de la nunta Printului Charles cu Diana, considerata unul dintre cele mai importante evenimente ale secolului trecut.

Niciun comentariu: