Are orgasm de fiecare data cand mananca; Face "surfing" pe masina; Calareste taurul in sanii goi; O fetita din China are 26 de degete

Traieste de 30 de ani printre pinguini. Francezul Jerome Poncet a fugit de civilizatie. Sta cu animalele si refuza sa fie fotografiat din fata. Un barbat traieste de 30 de ani in Antarctica, printre elefanti de mare, pinguini, foci si pasari marine. Capitanul de vas, Jerome Poncet, de 55 de ani, a plecat in urma cu trei decenii intr-o expeditie care l-a fascinat intr-atat de mult, incat nu mai concepe viata in alta parte a globului. El s-a obisnuit cu frigul, cu mancarea si cu animalele din zona.
Poncet obisnuieste din cand in cand sa invite in South Georgia fotoreporteri de la marile agentii de presa ale lumii ca sa-si promoveze aventura sa dintr-un loc atat de indepartat. Singura conditie pe care le-o pune acestora este sa nu-i pozeze fata. Ultima intamplare haioasa s-a petrecut vinerea trecuta cand Poncet a tras un pui de somn in zapada, dar a fost trezit de un elefant de mare de patru tone, scrie Click.

Face "surfing" pe masina. Americanul Tim Wehage a fost filmat de prieteni in timpul unei cascadorii deosebit de periculoase cu masina. Fara sa se gandeasca nicio clipa la consecinte, barbatul s-a strecurat de la volan direct pe autovehicul si a mers asa pe o distanta de cativa zeci de metri, pentru ca mai apoi sa revina pe scaunul soferului. Sa fie curaj sau doar nebunie? Iata intrebarea care zaboveste pe buzele tuturor celor care au vazut cea mai recenta cascadorie facuta de americanul Tim Wehage pe o autostrada din Florida. Dand dovada de o incredere excesiva in norocul personal, barbatul a incercat sa vada cum e sa faci "surfing" pe masina, si asta in timp ce era filmat de cativa prieteni. Mai simplu spus, in timp ce se deplasa cu viteza destul de mare pe Autostrada 95, la volanul masinii personale, Tim s-a strecurat ca o pisica de pe scaunul soferului direct pe autovehicul. Odata ajuns pe plafonul masinii, barbatul s-a ridicat in picioare, a luat pozitia unui surfer si a mers asa pe o distanta de cativa metri, scrie Cancan.

Calareste taurul in sanii goi. O satena se simte foarte bine calarind un taur, intr-un club. Mai mult de atat, fata este in sanii goi si nu in ultimul rand, in centrul atentiei. In timp ce se afla deja pe taur, prietena fetei o ajuta sa isi dea jos sutienul si o incurajeaza sa treaca la actiune. Satena incepe sa se miste lasciv, odata cu taurul si se distreaza grozav atunci cand sanii incep sa ii tremure in urma vibratiilor produse de animalul din plastic, scrie Click.

Un individ a baut cel mai tare alcool, apoi si-a dat foc la gura! Mare este gradina Domnului! Aceasta expresie este foarte potrivita pentru imaginile de mai jos, in care un tanar ametit de aburii alcoolului si-a dat foc la gura dupa ce a inchitit taria cu cel mai mare grad de alcool din bar. Experienta nu va fi uitata usor cu siguranta, din cauza arsurilor, dar si pentru ca un prieten al acestuia a imortalizat momentul si a postat filmuletul pe internet, pentru ca si altii sa se amuze de patania lui, scrie Cancan.

O fetita din China are 26 de degete. Parintii unei fetite din Yangon, China, spera ca micuta lor sa intre in Cartea Recordurilor anul viitor, deoarece micuta are 26 de degete. Lei Yadi Min, in varsta de un an s-a nascut cu cate sase degete la fiecare mana si cate sapte la fiecare picior, fiind astfel privita ca o ciudatenie de rude, vecini si cunoscuti. Parintii fetitei nu au apelat la medici pentru a-i amputa degetele in plus, considerand ca micuta va putea creste mare si se va descurca chiar daca este mai... dotata. Ei au facut un apel catre reprezentantii Cartii Recordurilor si spera ca micuta va fi fi inclusa in editia din 2012 a prestigioasei publicatii, scrie Libertatea.

Ele sunt cele mai sexy bunicute din lume. Brazilia a demonstrat ca are cele mai sexy bunicute din lume! Si "bunicute" nu inseamna colegele de generatie ale lui Ion Iliescu! La un concurs recent in aceasta tara temperamentala, au participat, in tinute mai mult decat sumare, femei cu varsta intre 45 si 55 de ani, care, in mod obligatoriu, puteau dovedi cu acte ca au minimum un nepot. Femei absolut senzationale de altfel, dovada, de pilda, castigatoarea - Maria Lucia, de 49 de ani, scrie Click.

Are orgasm de fiecare data cand mananca. Gabi Jones, o tanara de 25 de ani, din Colorado, SUA, sufera de un sindrom rar intalnit, care o determina sa ajunga la orgasm atunci cand consuma alimentele pe care le adora. Ea si-a descoperit boala in urma cu sase ani, cand a observat ca dupa ce mananca inghetata, prajituri sau pizza are, de fiecare data, orgasm. Gabi s-a decis sa faca bani de pe urma afectiunii sale si acum le ofera pe internet, contra cost, orgasme provocate de mancare celor care doresc sa o vada. Ea a declarat ca s-a ingrasat 95 de kilograme in ultimii 5 ani, cantarind acum 223 de kilograme, dar ca acest lucru nu o deranjeaza atat timp cat se simte bine, scrie Libertatea.

Niciun comentariu: