Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost dat in consemn la frontiera, dupa ce, joi seara, si-ar fi injunghiat un nepot, care in urma incidentului a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, relateaza Mediafax.

Surse judiciare sustin ca Bercea Mondial, nu a fost gasit pentru a fi audiat, fiind dat in consemn la frontiera.
Politistii din Olt au fost solicitati joi seara sa intervina intr-un local din orasul Draganesti-Olt, unde a avut loc un scandal intre mai multi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, in urma caruia un tanar a fost taiat cu cutitul.
Ion Anghel, unul dintre barbatii implicati in scandal, afirma ca trei tineri, rude cu Bercea Mondial, jucau biliard intr-un bar din orasul Draganesti, iar la un moment dat si-a facut aparitia Bercea Mondial, insotit de mai multe persoane, care i-ar fi atacat.
In urma incidentului, tanarul a fost dus la Spitalul Judetean din Craiova, unde au fost mobilizati zeci de mascati pentru a preveni un eventual scandal care ar fi putut sa izbucneasca in incinta unitatii medicale.
Familia lui Sandu Anghel se afla de mai mult timp in conflict cu cea a nepotului sau Ionut Anghel.
In noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat intr-un conflict cu acelasi nepot, Ionut Anghel. Atunci, Bercea Mondial a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina dupa ce masina sa a fost lovita din spate de cea a nepotului sau.
Bercea Mondial este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope, iar in urma cu cativa ani a fost cercetat pentru evaziune fiscala.
In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial.

Niciun comentariu: