A ars acoperisul hotelului Rex din Mamaia

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea spun că apelul care anunţa incendiul la acoperişul hotelului de cinci stele a fost primit azi-noapte, în jurul orei 1.52.
Focul a fost atât de violent încât a fost nevoie de o mobilizare impresionantă de forţe. La faţa locului au ajuns cinci autospeciale cu apă, două maşini cu scări, o descarcerare şi un echipaj SMURD care să intervină pentru stingerea flăcărilor care au cuprins întreg acoperişul şi podul hotelului Rex, de cinci stele. Pompierii s-au luptat cu flăcările până spre dimineaţă. Şi acum, la hotel a rămas un echipaj de pompieri pentru supraveghere.
Rex hotel mamaia incendiu Reprezentanţii ISU Dobrogea spun că nu a fost determinată cauza care a stat la baza declanşării incendiului, dar cel mai probabil ar fi vorba despre un scurtcircuit electric. Valoarea pagubelor nu a fost stabilită.
Grand Hotel Rex este cunoscut ca unul dintre cele cinci unităţi de cazare de cinci stele de pe litoralul românsc, unde pe timpul verii vin cele mai cunoscute vedete. Vara trecută, hotelul Rex a găzduit evenimente de modă, realizate de Cătălin Botezatu. Tot aici a fost cazat şi Michael Bolton şi este unitatea de cazare favorită a soţilor Monica şi Irinel Columbeanu.

Niciun comentariu: