Nicolae Stan "Bula", atac la baioneta impotriva lui Liviu Dragnea, Paul Stanescu si Darius Valcov

Pe un post național de televiziune, cu puțin timp în urmă, deputatul de Olt Nicolae Stan, cunoscut Bulă, pe un ton violent a făcut atacuri dure împotriva lui Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Darius Vâlcov, membri marcanți ai PSD.
 
La foc automat, atacurile sale au fost atât de virulente încât au fost surprinși și cei aflați în platoul televiziunii. Drept urmare a acestei «precipitări» a lui Bulă realizatorii l-au invitat pe acesta la o nouă emisiune solicitându-i acestuia să aducă argumente si probe.
Se pare că nemulțumirea deputatului este datorată faptului că, pe ultima sută de metri, acesta nu a mai fost inclus pe listele parlamentare ale USL Olt, obligândul să candideze ca independent. Știm că în aceste zile acesta a avut întâlniri separate, tête-à-tête, cu Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Darius Vâlcov. Asupra acestui subiect liderul PSD, dl. Paul Stănescu, nu a dorit să comenteze nimic urmând să aibă mai întâi o discuție cu conducerea județeană a PSD Olt.
Situația în care a ajuns deputatul Stan în ceea ce privește candidatura sa la alegerile parlamentare se pare ca a fost generată de o cădere nervoasă incontrolabilă.

Niciun comentariu: