Buletinele de vot din judetul Olt vor fi tiparite de SC Tir Investments Slatina

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare vor fi tiparite de SC Tir Investments SRL Slatina

 Prefectura Olt a dat publicitatii numele tipografiei ce va tipări buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012din judetul Olt.
 
La licitatie publica organizata s-au prezentat 3 firme ofertante: una din Sfântu Gheorghe, una din Galaţi şi una din municipiul Slatina. Toate cele trei firme au venit cu oferte avantajoase, însă reprezentanţii Prefecturii au luat decizia să semneze contractul cu tipografia TIR Investments din municipiul Slatina.
La nivelul judeţului vor fi tipărite 850.000 buletine de vot, câte 425.000 pentru Camera Deputaţilor şi Senat, în acestea fiind incluse şi cele zece procente de buletine tipărite în plus, aşa cum prevede legea. Suma de bani pusă la pentru tipărirea buletinelor este aproximativ aceeaşi ca cea cheltuită la alegerile locale din iunie 2012, adică de 349.000 lei, plus TVA.
Un lucru imbucurator este faptul ca firma castigatoare este SC Tir Investments din Slatina, dar nu putem trece mai departe fara sa ne punem intrebarea la care dintre tipografii isi vor tipari reprezentantii USL materialele electorale (afise, flyere) sau de ce nu...inca o editie a "almanahelor" Slatina, dragostea mea!
Gurile spun ca reprezentantul SC Tir Investments este un apropiat al primarului Darius Valcov inca de cand acesta era membru PDL si ca in anul 2008 toate materiale electorale cu ocazia alegerilor locale au fost realizate de tipografia slatineana.
Sa fie o simpla coincidenta?
 

Niciun comentariu: