Victor Ponta, despre declaratiile Corinei Dumitrescu: Doamna a facut o eroare. Mi-am inceput activitatea academica la Universitatea Romano-Americana

 Premierul desemnat Victor Ponta a precizat pentru HotNews.ro, in legatura cu declaratiile Corinei Dumitrescu, care a afirmat ca liderul PSD a debutat in viata academica la Universitatea Dimitrie Cantemir, unde ea este de rector, ca ca si-a inceput activitatea academica "la Universitatea Romano-Americana in 1996, unde sunt si in prezent cu postul (suspendat)". "Doamna a facut o eroare", a precizat el.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul sau oficial, Victor Ponta a absolvit in 1995 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si in 2002 Colegiul National de Aparare. In 2003, a devenit Doctor in Drept Penal International al Universitatii din Bucuresti.

In domeniul academic, Ponta si-a inceput activitatea in 1996, ca preparator universitar la Catedra de Drept Public a Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, ulterior devenind lector universitar si mai apoi conferentiar universitar in cadrul aceleiasi institutii.

Ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca premierul desemnat, Victor Ponta, a debutat in viata academica la Universitatea Dimitrie Cantemir, unde ea detine functia de rector.

Niciun comentariu: