Realizatorul TV Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului produs in octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus si soldat cu trei morti, informeaza Mediafax.

Preturile petrolului au scazut luni adancind pierderile record din ultimele luni, investitorii fiidn ingrijorati fata de situatiei din Grecia, dar si de pozitia fragila a sectorului bancar din Italia si Spania. In doua saptamani, preturile titeiului tranzactionate la New York, Texas (WTI) au pierdut circa 10 de dolari.
Un baril de tiei light (WTI) brut pentru livrare iunie a pierdut 47 de centi coborand la 94.31 dolari. Pretul unui baril de titei Brent din Marea Nordului, la aceeasi scadenta, a cedat 57 de centi la 111 dolari.
"Cele mai recente evolutii din zona euro au cantarit decisiv, iar pietele de marfuri si de petrol se numara printre victimele cele mai afectate", a remarcat Justin Harper, de la IG Markets Singapore.
"Factorii de scadere sunt legati de teama de contagiune pentru alte economii fragile ale zonei euro, in special in Spania si Italia", a adaugat acesta.
Luni, pretul petrolului a incheiat in scadere pe bursa din New York, afectat de cresterea dolarului in raport cu euro si de haosul politic in Grecia.
Barilul de referinta (WTT) pentru livrare in iunie a pierdut 1.35 dolari de vineri pentru a inchide la 94,78 de dolari pe New York Mercantile Exchange (Nymex).
In doua saptamani, preturile titeiului tranzactionate la New York, Texas (WTI) au pierdut circa 10 de dolari.

In Londra, un baril de titei Brent Marea Nordului pentru livrare iunie a terminat la 111.57 dolari.

Niciun comentariu: