Presedintele Consiliului Judetean i-a premiat pe olimpicii olteni

Sâmbătă, preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, i-a felicitat pe cei 17 elevi olteni, pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele naţionale. #La sfârşitul săptămânii trecute, în sala Europa a CJ Olt, preşedintele Paul Stănescu s-a întâlnit cu olimpicii Oltului, dar şi cu părinţii şi dascălii acestora. Şeful administraţiei judeţene i-a felicitat pentru performanţele obţinute şi le-a înmânat premii constând în bani şi cărţi.

„Vă felicit pentru performanţele voastre. Îi felicit pe părinţii voştri, dar şi pe dacălii care v-au îndrumat paşii până aici, până în vârf. Sunt onorat să stau astăzi faţă în faţă cu cei mai inteligenţi elevi ai judeţului Olt. Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să vă atingeţi toate obiectivele în activitatea de aici înainte”, le-a spus Stănescu.
Ana Maria Şerban, ocupanta locului întâi la una dintre olimpiadele naţionale, i-a mulţumit preşedintelui pentru aprecierea faţă de munca sa şi a colegilor: „Vă mulţumesc pentru gestul dumneavoastră. Este extraordinar ca cineva dintre cei care ocupă funcţii în administraţie să ne recunoască meritele şi să ne felicite. Nu ştiu cât de mare valoare are premiul, ci pentru noi este important că există o mână întinsă, că există oameni care apreciază ceea ce facem”.
„Este important că există oameni care apreciază ceea ce facem”

Şi părinţii l-au rugat pe preşedintele CJ Olt ca în măsura posibilităţilor să facă mai mult faţă de elitele învăţământului oltean, cum ar fi realizarea unui centru de excelenţă.

Cei şase câştigători ai premiului întâi la olimpiadele naţionale au primit câte un permiu în valoare de o mie lei. Aceştia sunt: Cristian Ştefan Popa, clasa a VI-a la Şcoala cu clasele I-VII „N. Titulescu” Caracal, la olimpiada de matematică; Ştefania Neagu, clasa a IX-a la C.N. „Ion Minulescu” Slatina, la olimpiada de limba română; Flavia Ciontu, clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balş, la olimpiada de limba franceză; Ana Maria Şerban, clasa a XII-a la C.N.V. „Nicolae Titulescu” Slatina, la olimpiada de pedagogie şi psihologia vârstelor; Ionel Solbă, clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Danubius” Corabia, la disciplina tehnician în agricultură şi Monica Elena Truşcă, clasa a VIII-a la Şcoala „George Poboran” Slatina, la olimpiada de religie.

Cinci elevi câştigători ai locului doi la olimpiadele naţionale au fost premiaţi cu 700 lei fiecare. Aceştia sunt: Andreea Simina Barbu, clasa a V-a la Şcoala „Eugen Ionescu” Slatina, la olimpiana de limba română; Nicuşor Adrian Popescu, clasa a XI-a, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balş, la olimpiada de limba franceză; Adriana Roxana Mănescu, clasa a X-a, Colegiul „Ion Minulescu” Slatina, la olimpiada de limba franceză; Alexandru Burnei, clasa a XII-a, la C.N. „Ioniţă Asan” Caracal, la olimpiada de economie şi Carmelo Pană, clasa a VII-a, Şcoala „Eugen Ionescu” Slatina, la educaţie fizică - tenis de masă.

Cei şase elevi ocupanţi ai locului trei la olimpiadele naţionale au fost premiaţi cu 400 lei fiecare. Aceştia sunt: Elena Roxana Cismaru, clasa a IX-a, la C.N. „Ion Minulescu” Slatina, la olimpiada de limba germană; Alexandru Ionel Pătruşcă, clasa a IX-a, la C.N. „Ion Minulescu”, la geografie; Georgeta Adriana Bălan, clasa a X-a, la C.N.V.M „Nicolae Titulescu” Slatina, la pedagogie şi psihologie generală; Adina Diaconu, din clasa a VI-a la Şcoala „Eugen Ionescu”, la educaţie fizică - tenis de masă. Locul al treilea la olimpiada de educaţie civică a fost ocupat de două eleve de clasa a III-a, de la Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgăneşti - Maria Tudosie şi Amalia Jumugă.

Niciun comentariu: