Fiul primarului din Carlogani, cercetat in libertate

După ce a dat declaraţii şi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, instanţa a decis ca Cepăreanu Junior să fie cercetat în stare de libertate. Deşi nu a primit mandat de arestare, acesta a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru următoarea perioadă.
Remus Cepăreanu, de 28 ani, fiul primarului Ovidiu Cepăreanu, fost şef al Poliţiei Rutiere Olt şi actualmente candidat din partea PDL pentru ocuparea unui nou mandat la Primăria Cîrlogani, la alegerile locale din 10 iunie, a fost reţinut în cursul zilei de joi, pentru 24 de ore.
Cazul lui Ionel Arabagiu, tânărul de 29 ani din Slatina, care a murit în urma loviturii primite din partea lui Cepăreanu Junior, a fost preluat de către procurorii de la parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. După câteva ore în care a fost audiat, anchetatorii au luat decizia de a-l reţine în arestul Poliţiei Olt, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Fiul edilului din Cîrlogani este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pentru fapta sa acesta riscă să primească o pedeapsă cu închisoare de la 5 până la 15 ani.
Remus Cepăreanu a fost protagonist al scandalului ce a avut loc, în noaptea de 6 spre 7 mai, într-un bar din satul Dranovăţu al comunei Găneasa. El l-a lovit peste faţă pe tânărul slătinean. În cădere, Ionel Arabagiu s-a lovit cu capul de o suprafaţă de beton din incinta localului. Tânărul de 29 ani a fost transportat în stare gravă, cu ambulanţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Nr.1 Craiova. După ce a stat două săptămâni în comă profundă, acesta a decedat, în noaptea de 21 spre 22 mai, pe patul de spital.

Niciun comentariu: