Fată de opt ani din Rotunda, violată de concubinul mamei sale

Timp de câteva luni, o fetiţă de opt ani, din comuna olteană Rotunda, a trecut prin clipe groaznice, din cauza celui căruia îi spunea tată.
Săptămâna trecută, mama ei, o tânără de 25 ani, a avut parte de un şoc atunci când l-a surprins pe concubinul său, Florian Cruşoveanu, de 31 ani, în timp ce o mângâia în zona organelor genitale pe fiica sa. Revoltată fiind de cele întâmplate, tânăra mămică a anunţat poliţiştii, la faţa locului deplasându-se şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Caracal.
În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, dar şi a orelor întregi în care au fost audiate atât persoanele implicate, cât şi a apropiaţilor familiei victimei, s-a stabilit că tânărul a mai comis aceste gesturi asupra fetei de opt şi anterior. Se pare că, micuţa ar fi fost supusă şi la perversiuni sexuale, dar şi violată de către concubinul mamei sale. În urma aflării tuturor datelor despre acest caz tulburător, pe numele lui Florian Cruşoveanu a fost emis mandat de reţinere pentru 24 de ore, în arestul Poliţiei Olt.
În data de 19 mai, tânărul de 31 ani a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă. După ce şi aici a fost supus unui şir întreg de întrebări, pentru a afla care a fost adevărul cu privire la cele întâmplate, magistraţii olteni i-au dat acestuia mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de viol. Pentru fapta sa, Florian Cruşoveanu riscă să stea după gratii de la 10 până la 25 de ani.

Niciun comentariu: