TIR încărcat cu floarea soarelui, răsturnat la Coloneşti

Paramedicii de la SMURD Scorniceşti au intervenit ieri, în jurul prânzului, pe Drumul Naţional 65 - European 574, în zona comunei Coloneşti, unde a avut loc un accident de circulaţie.
Un bărbat, şoferul unui TIR marca MAN, necesita acordarea primului ajutor, în urma evenimentului rutier acesta suferind leziuni minore. Salvatorii l-au găsit pe timişoreanul Gheorghe Velici, de 33 ani, şofer al autotrenului răsturnat, conştient, stabil hemodinamic şi respirator, şi cu excoriaţii la mâna stângă. După acordarea primelor îngrijiri medicale, pacientul a refuzat transportul la spital. În urma accidentului de circulaţie, nu au mai fost alte persoane rănite sau vehicule avariate.
Şi poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, pentru a face cercetări. Oamenii legii au stabilit că şoferul TIR-ului încărcat cu seminţe de floarea soarelui nu a adaptat viteza în curbă şi s-a răsturnat. Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier Olt, circulaţia nu a fost blocată în zonă. Pentru că a încălcat legislaţia rutieră, conducătorul auto din judeţul Timiş a fost sancţionat contravenţional.

Niciun comentariu: