Cârloganu, alt control…!

Directorul Agenţiei Judeţene de Ocuparea Forţei de Muncă Olt, Cristinel Cârloganu, din informaţiile noastre, are parte de un alt control - unul de fond - din partea conducerii centrale.
De luni, timp de două săptămâni, o echipă de control, de la Bucureşti, etse la sediul acestei instituţii. Se pere că, deputatul de Olt al PDL, Daniel Bărbulescu ar fi solicitat acest control, considerat de unii „ordonat politic”. În cursul anului trecut, la această unitate au mai fost alte trei controale, urmărindu-se în special accesarea de fonduri europene de către această instituţie.
Directorul Cristinel Cârloganu a fost grav acuzat, de un personaj, cu funcţie importantă în PDL, pentru fapte şi aspecte ilicite, legate de accesarea fondurilor europene. Însă, după soluţionarea verificărilor, directorul instituţiei a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că rezultatul acestora a fost unul pozitiv şi că nu au fost descoperite nereguli, aşa cum doreau unii să se întâmple. Ieri, s-a oprit la sediul AJOFM Olt, pentru puţin timp însăşi preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţelor de Muncă, doamna Elvira  ANDRONESCU. Aceasta urmăreşte personal modul în care se face acest control la AJOFM Olt!

Niciun comentariu: