Tensiuni în vestiarul aluminiștilor

Alro Slatina a învins la scor Mureşul Deva, o echipă ce încearcă să se salveze de la retrogradare, care a fost la un pas să nu fie programată, din cauza neplăţii unor baremuri de arbitraj. În ciuda victoriei categorice, au apărut tensiuni în cadrul grupării slătinene.
Atacantul Andrei Creţu a fost trimis în teren în minutul 79 al partidei cu Mureşul Deva, înlocuindu-l pe Boroiban, care tocmai marcase golul al treilea de la Alro, după ce şi-a atras apostrofările publicului, ratând patru-cinci situaţii clare de gol.
La nici cinci minute după intrarea sa pe teren, Creţu a reuşit să marcheze, având apoi o altercaţie cu antrenorul George Biţă. Creţu i-a reproşat ceva antrenorului aluminist şi a făcut un gest de nemulţumire. Coechiperii l-au ţinut pe Creţu ca lucrurile să nu degenereze, în timp ce Dan Păsărin l-a temperat pe Biţă pentru ca acest scandal să nu ia amploare în faţa spectatorilor. Conştient de ieşirea sa, Creţu a mers apoi la Biţă, i-a strâns mâna şi l-a pupat.
După joc, reproşurile au continuat în vestiar. Întrebat despre ieşirea sa din timpul jocului, Creţu a spus ironic: "i-am mulţumit pentru încrederea acordată". 

Niciun comentariu: