Scandal între clanuri în stradă, la Corabia

Desfăşurare de forţe, marţi, la Corabia, jandarmii, poliţiştii şi mascaţii intervenind pentru aplanarea unei bătăi cu arme albe izbucnite între două familii de rromi din localitate.
Poliţiştii şi jandarmii din Corabia, ajutaţi de colegii lor de la Poliţia de Frontieră Olt şi de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, au aplanat, marţi, o bătaie izbucnită în plină stradă între două clanuri. Totul a pornit de la doi tineri de 19 şi 28 de ani, fraţii Florin şi Florian Zamfir, care au avut o altercaţie cu Florin Goşoi de 33 de ani, tot din Corabia.


La scurt timp după acest conflict, Florin Goşoi, împreună cu tatăl său, Petre Goşoi, de 52 de ani, dar şi cu cei trei fraţi, Remus, Alin şi Crăciun, şi cei doi cumnaţi ai săi, au mers la locuinţa familiei Zamfir. Înarmaţi cu obiecte contondente, cei din clanul Goşoi i-au luat la bătaie pe cei din clanul Zamfir, care au reuşit sporadic să riposteze.

În urma scandalului, Florian Zamfir, de 28 ani, Dinică Zamfir, de 21 ani, Florin Zamfir, de 19 ani, şi Petre Goşoi au suferit răni importante şi au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Corabia.

După acest scandal între cele două clanuri, poliţiştii au întocmit dosare, bătăuşii fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. Toţi scandalagiii au fost audiaţi de poliţişti şi urmează să ajungă în faţa instanţei.

Niciun comentariu: