Primarul din Colonești, implicat într-un grav accident auto

Marian Rădulescu, de 50 de ani, primarul comunei Coloneşti, a fost implicat într-un grav accident de maşină, petrecut pe DN 65-E 574, pe raza localităţii, în această seară, în jurul orei 20.30.
Autoturismul condus de edil, un Peugeot, a fost lovit frontal de un alt autoturism care venea din direcţia Slatina spre Piteşti. Poliţiştii spun că şoferul celuilalt autoturism a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens.

Marian Rădulescu a rămas încarcerat în autoturism, picioarele fiindu-i prinse sub bord.

Primarul a fost scos de echipajul de descarcerare de la ISU Olt şi trimis cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. El prezenta traumatisme la picioare însă era conştient. De asemenea, pasagerul din autoturismul primarului, un bărbat, a fost de asemenea transportat la spital, fiind rănit la piciorul stâng.

„La locul solicitării s-au deplasat echipajele de prim-ajutor şi descarcerare de la Staţia Scorniceşti. Salvatorii au găsit o victimă încarcerată, şoferul Peugeout-ului. Cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare, acesta a fost scos din autoturismul avariat şi predat unui echipa de la Serviciul de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Şoferul celuilalt autoturism n-a necesitat transportul la spital.

Niciun comentariu: