PDL Olt decimat! Senatorul Mihai Niţă la PSD, deputatul Bărbulescu curtat de PSD

După plecarea preşedintelui PDL Olt, Darius Vălcov, uşor, uşor organizaţia judeţeană a PDL-ului a început să se clatine.
Tot mai mulţi membrii importanţi ai partidului au ales să plece după liderul lor. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem la această oră, senatorul Mihai Niţă a trecut la PSD, gestul său nu ar trebui să mire pe mulţi având în vedere faptul că în repetate rânduri acesta a cochetat cu social democraţii olteni, cei cu care are o relaţie destul de apropiată. Trecerea senatorului în barca social democraţilor va fi făcută publică luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional. Dacă pe mulţi nu-i va mira trecerea senatorului Mihai Niţă la PSD, o surpriză poate va fi ceea ce-l priveşte pe deputatul PDL Olt, Daniel Bărbulescu, care din informaţiile liderilor USL de la Olt acesta intenţionează să se alăture bunului său prieten Darius Vâlcov, cel care în urmă cu câteva săptămâni a trecut la PSD. Informaţiile pe care vi le prezentăm astăzi sunt cât se poate de adevărate.
Prietenia celor doi este una destul de legată, deputatul Daniel Bărbulescu şi acum social democratul Darius Vâlcov au sărbătorit împreună Sfintele Sărbători Pascale. Cei doi au fost văzuţi împreună în noaptea de Înviere la Biserica ce poartă hramul Adormirea Maicii Domnului din Slatina, lucru confirmat chiar şi de deputatul Bărbulescu. Contactat telefonic, acesta a declarat pentru Gazeta Oltului că prietenia dintre el şi Darius Vâlcov este una cât se poate de firească, iar politica şi prietenia sunt două lucruri total distincte. Referitor la o posibilă plecare a acestuia la PSD demnitarul democrat liberal a infirmat informaţiile apărute printre politicieni.
„Este adevărat că am fost cu Darius Vâlcov la aceeaşi biserică pentru a lua lumină în noapte de Înviere. Asta face fiecare creştin. În ceea ce priveşte prietenia mea cu Darius este una foarte veche, o prietenie care nu are nicio legătură cu deciziile pe care le luăm în viaţa politică. Politica e una, prietenia dintre doi oameni e alta...”, a spus Bărbulescu. În ceea ce priveşte plecarea senatorului Mihai Niţă la PSD, deputatul democrat liberal, Daniel Bărbulescu care la Olt deţine funcţia de prim-vicepreşedinte PDL a spus că nu cunoaşte intenţiile colegului său de partid.
„Nu ştiu nimic de plecarea senatorului Niţă la PSD. Frumos ar fi ca acesta să comunice colegilor săi de partid dacă intenţionează să facă acest pas având în vedere şi faptul că este preşedinte interimar la PDL. M-aţi întrebat şi despre o posibilă plecare a mea către PSD. Nu ! Nimic din ceea ce se zvoneşte nu este adevărat. Sunt doar simple speculaţii. Este adevărat că am fost şi sunt în continuare tatonat de către cei de la PSD, dar aşa cum am mai spus-o şi cu alte ocazii, nu intenţionez să plec din PDL!", a punctat demnitarul oltean. Dacă va pleca sau nu către PSD rămâne de văzut în viitor, cert este că odată cu plecarea lui Darius Vâlcov din PDL, urmată acum şi de plecarea senatorului Niţă, uşor, uşor organizaţia de la Olt pierde din forţa pe care o avea odată.  

Niciun comentariu: