Anghel renunţă la candidatură?

Din anumite surse primarul municipiului Caracal şi candidatul UNPR Olt, Gheorghe Anghel, se pare că renunţă să se mai implice în viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale din 10 iunie.
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem acesta s-a întâlnit în secret cu candidatul PNL la primăria Caracal Şerban Cernat dar şi cu bunul său prieten, deputatul de Olt, Florin Iordache. Cei trei au pus la cale un plan în care se vor implica în campania de susţinere a liberalilor. Complice la aceste planuri este finul deputatului de Olt Florin Iordache, omul de afaceri al fabricii de conserve „MONTE VERDE” Henri Saouma (RICO). Acesta din urmă şi-ar fi dat acordul să sprijine cu o sumă foarte mare campania electorală a candidatului liberal Şerban Cernat. Implicarea omului de afaceri nu ar rămâne fără rezultat cunoscându-se faptul că acesta în urma unor sponsorizări în campanile electorale trecute a profitat consistent de pe urma acestor „binefaceri”.
Exemple în acest sens pot fi multe, dar astăzi ne oprim la profitul pe care l-a obţinut în urma afacerii cu reprezentanţii fostului Suinprod Caracal. Planurile celor patru se pare că au fost descoperite şi de conducerea filialei judeţene a PSD Olt care au aflat de mârşăvia acestora. Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu după analizarea dovezilor, aşa intransigent cum îl ştim nu-l va ierta în mod sigur pe deputatul Iordache, care  va fi expediat la… MONTE VERDE.

Niciun comentariu: