Accident în lanţ la intersecţia din Găneasa

În urma unui accident de circulaţie petrecut, duminică după-amiaza, în intersecţia din comuna Găneasa, nu mai puţin de trei pasageri, aflaţi în două dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, au fost răniţi şi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale.
În fapt, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.55. Mihaela P., de 23 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf pe Drumul Naţional 64, la intersecţia cu Drumul Naţional 65 – European 574, de pe raza comunei Găneasa, nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Renault Laguna, condus regulamentar pe DN 65 – E 574 de Marin D., de 37 ani, din municipiul Slatina, intrând în coliziune cu acesta.
În momentul impactului, maşina slătineanului a fost proiectată într-un autoturism Ford Fiesta, care se afla staţionat regulamentar, pe DN 64, la volanul căruia se afla Carmen I., de 40 ani, din municipiul Slatina. În urma coliziunii dintre cele trei autoturisme a rezultat rănirea a doi pasageri din maşina staţionată, un copil de 10 ani şi o bătrână de 65 ani, ambii din municipiul Slatina, precum şi a unei tinere slătinence de 23 ani, pasageră în autoturismul Renault Laguna. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, însă niciuna nu a rămas internată.
Şoferii implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi le-au fost recoltate şi probe biologice de sânge. În cauză, poliţiştii au întocmit actele premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu: