Ştrandul Progresul, reabilitat în trei etape

Studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Ştrandului Progresul din Slatina a fost aprobat, marţi, de consilierii locali. Valoarea totală a investiţiei este de peste 18.472.000 de lei şi va fi făcut în trei etape.
 
Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, această etapizare a investiţiei a fost făcută pentru a putea fi finalizată.

„După aprobarea studiului de fezabilitate pe 17 martie vom lansa licitaţia pentru începerea primei etape a lucrărilor. Totul se va face din fonduri de la bugetul local”, a precizat Minel Prina, administratorul public al Slatinei.

În prima etapă, se va reabilita clădirea vestiarelor, bazinul mare, casa pompelor, rezervorul tampon, va fi amenajată parcarea, se va reface împrejmuirea, se va face racordul la utilităţi şi se vor amenaja spaţiile verzi, gazonul şi pavimentele.

Etapa a doua cuprinde reabilitarea bazinului mic, amenajarea duşurilor exterioare, a cabinei poartă, a toboganului, a spaţiilor verzi şi executarea racordului la canalizare.

În ultima etapă de realizare a investiţiei, se vor amenaja şi vor fi împrejmuite terenurile de sport, se va amenaja parcarea, iar clădirea vestiarelor va fi reabilitată.

Niciun comentariu: