Mădălina Ghenea, prima româncă de pe coperta GQ Italia

Cele mai frumoase două românce, aflate acum în Italia, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, au fost prezente în platoul aceleaşi emisiuni de televiziune, una în calitate de invitat, cealaltă ca asistentă TV.
Frumoasele românce s-au întâlnit în platorul emisiunii "Chiambretti Sunday Show" de la postul de televiziune Italia 1, unde Catrinel Menghia este asistentă tv. Şi parcă pentru a pune la încercare fanteziile bărbaţilor, fotomodelul Catrinel Menghia a trecut în spatele aparatului foto pentru a o imortaliza pe Mădălina Ghenea. Fosta iubită a lui Di Caprio, Mădălina Ghenea este mai dorită decât Jennifer Lopez şi Megan Fox.
Telespectatorii au avut parte de o adevărată provocare, privirile lor mutându-se aproape hipnotizate de la o frumuseţe la alta, pentru că mişcările unduitoare ale uneia îi fascina, în timp ce poziţiile senzuale ale celeilalte îi subjuga. La asta s-au adăugat rochiile cu decolteurile generoase, picioarele interminabile, iar senzualitatea celor două românce i-au făcut pe bărbaţii prezenţi să-şi lase fantezia liberă... Mădălina Ghenea a devenit cu adevărat celebră când, anul trecut, a apărut în nişte fotografii de paparazzi alături de Leonardo DiCaprio şi a devenit prima româncă de pe coperta revistei pentru bărbaţi GQ Italia. De atunci, interesul ei s-a mutat către arta cinematografică, primul ei rol fiind bine primit de public şi critici.

Niciun comentariu: