Hotelul „Sucidava” din Corabia, în flăcări

Acoperişul Hotelului „Sucidava” din Corabia a fost cuprins de flăcări, duminică, în jurul orei 11.00, pompierii din cadrul Gărzii Vişina intervenind pentru stingerea incendiului.
 
În sprijinul acestora a venit încă o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Caracal.

„În momentul sosirii echipajelor la locul solicitării, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi exista pericolul ca acesta să se extindă şi la camerele hotelului. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiui mai bine de o oră, reuşind lichidarea acestuia în limitele găsite”, a precizat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În ciuda eforturilor depuse de pompieri, focul a distrus aproximativ 25 de metri pătraţi din acoperişul hotelului. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale, în hotel fiind doar angajaţii. Cauza probabilă a incendiului este coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Hotelul aparţine familiei vicepreşedintelui Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIMMR), Valentin Cristea. Acesta pare a fi urmărit de ghinion după ce, în urmă cu două săptămâni, vaporul hotelului s-a scufundat. Potrivit viceprimarului din Corabia, Anton Drăguinea, cauza scufundării a fost gheaţa de pe Dunăre.

Niciun comentariu: