Bulă îl desfiinţează pe Toma la Olt

Au fost colegi de partid, împreună au încercat să convieţuiască în aceeaşi formaţiune politică. S-au certat, s-au împăcat şi apoi cel mai deştept a cedat. Vorbim despre senatorul de Olt Ion Toma şi deputatul Nicolae Stan. Cei doi au fost aleşi pe listele a două partide adverse, PSD, respectiv PDL, la alegerile parlamentare din anul 2008, iar nici unul dintre ei nu a rămas fidel aceleiaşi formaţiuni politice.
Primul care a decis să plece la un alt partid a fost deputatul PDL pe atunci, Nicolae Stan. Acesta a plecat către cei de la UNPR şi a promis că va face din organizaţia de la Olt cea mai puternică structură politică. Pentru a înfăptui cele promise, Nicolae Stan a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR Olt şi, într-un timp relativ scurt, a adus o mulţime de adeziuni la partid. Nu a trecut mult şi, alături de acesta, a venit şi „bunul” său prieten senatorul de Olt, Ion Toma. La scurt timp după intrarea senatorului PSD în UNPR, lucrurile în organizaţia uneperiştilor au început să scârţâie.
Conflictul dintre cei doi politicieni s-a reaprins şi membrii UNPR au început să nu mai creadă chiar aşa mult în partidul de centru dreapta. Supărat pe situaţie, deputatul de Olt Nicolae Stan şi-a luat „jucăriile” şi a plecat către partidul său de suflet, cel al social-democraţilor olteni. Aşa cum era de aşteptat pe deputat l-au urmat şi alţi locotenenţi ai acestuia. Un exemplu este organizaţia locală a UNPR de la Coloneşti.
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, preşedinta organizaţiei locale de la Coloneşti, Elena Mitran, şi-a dat demisia din UNPR. Aceasta a trecut la PSD, alături de alţi 420 de membri ai organizaţiei. Ceea ce s-a întâmplat la Coloneşti nu este un caz izolat, deputatul de Olt Nicolae Stan declarând pentru Gazeta Oltului că are informaţii că şi alţi membri UNPR vor să treacă în PSD. Dacă se va întâmpla acest lucru organizaţia judeţeană de la Olt va rămâne fără oameni. În acest context, se pare că Nicolae Stan, poreclit BULĂ, s-a ţinut de cuvânt atunci când a spus că îl desfiinţează politic pe Ion Toma.
Faptul că în ultima perioadă tot mai mulţi membri UNPR au ales să plece spre alte formaţiuni politice ar trebui să le pună mari semne de întrebare mai marilor de la centru, dar şi liderilor de la Olt.

Niciun comentariu: